Instagram

Vill du se mer av våra bilder, färgningar och följa vad som händer på salongen så följ oss på vår Instagram @salongpapiljott Välkommen till Ullis, Anna, Lotta och Sofie!

Elever på salongen

Vi har nu två elever här på salongen! Tisdagar finns Elin hos oss och torsdagar och fredagar finns Klara här. Det går inte att boka tider hos våra elever via online bokningen utan dessa måste bokas på telefon. Ring salongen 060-17 10 12 för att boka tid hos någon av våra elever. Välkommen!

Utbildning

Utbildning i dag med Anna från @lorealpronordic! Massa rolig inspiration och vi testar nya Smartbond.

Instagram

Följ vår Instagram @salongpapiljott där vi lägger ut uppdateringar med bilder och filmer varje dag! Vår Online-bokning är igång igen efter att ha varit ut funktion  några dagar. Hittar du ingen tid som passar via Online-bokningen? Prova då med att sms:a den frisör du önskar boka tid hos så försöker vi lösa det! Välkommen in […]

Olaplex!

Vi har nu provat och arbetat under några veckor med olaplex. Det resultat vi sett gör att vi kommer att ha Olaplex som en behandling!   Olaplex är en revolutionerande produkt som används för att bla. kunna ljusa upp ett hår fler steg än man tidigare lyckats med, och fortfarande behålla en bra kvalitet på […]

Uppdatering av hemsidan

Om ett par veckor lanserar vi en uppdaterad hemsida. Av den anledningen kanske det inte händer så mycket på den här hemsidan. Vi har uppdaterat prislistan på hemsidan så att alla priser stämmer för 2015.

Ellegalan 2015

I samarbete med Kerastase fick vi möjlighet att åka till Stockholm, Grand hotell och Ellegalan! En helkväll med inspiration, massor av mat, mingel och bubbel som avslutades till Alesso som DJ!